Keitä me olemme?

Sanna Niikkonen

projektipäällikkö – project manager
p. 0400 264 984, sanna.niikkonen(at)ksak.fi

Olen koulutukseltani sosionomi (AMK) – diakoni ja kuvataiteilija. Taustalta löytyy kokemusta niin hanketyöstä kuin paperimedian maailmastakin. TAIDAn projektipäällikkönä tavoitteenani on hoitaa taustat niin, että muut tiimiläiset saavat rauhassa keskittyä asiakaslähtöiseen ja luovaan työhönsä. Oletko kiinnostunut yhteistyöstä? Pistä viestiä.


Maire Laitala

taidekoordinaattori – art coordinator

Olen opiskellut käsityö- ja taideteolllisuutta, keramiikkaa ja kuvataidetta. Minulla on myös ohjaajan koulutus sekä yrittäjyystutkinto. Olen toiminut ohjaajana lasten, nuorten sekä aikuisten parissa. Luovuus ja visuaalisuus on voimavarani, aina on joku projekti meneillään. Nautin tekemisen meiningistä toisten kanssa. Ota yhteyttä ja luodaan yhdessä jotain uutta!


Johanna Riekki

hankesuunnittelija – project planner
p. 040 753 5716, johanna.riekki(at)kuusamo.fi

Olen koulutukseltani kasvatustieteilijä (psykologia/kasvatuspsykologia) ja toiminut reilut 16 vuotta koulutussuunnittelijana. Työuran varrella olen opiskellut mm. Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaajaksi (Nvc-sovittelua) sekä Voimavarakeskeiseksi mindfulness -ohjaajaksi. Ihmisten hyvinvoinnin tukeminen ja kehittymisen edistäminen inspiroivat minua valtavasti, mitä pääsen toteuttamaan suunnittelijan työssäni. TAIDA!ssa suunnittelen luovaa toimintaa yhteistyössä mahtavien asiakkaidemme sekä timanttisen hanketiimimme kanssa. Kuulemisiin!

Pauliina Hyytinen

yksilöohjaaja (nuoret) – mentor (young people)

Olen sosiaali- ja terveysalan koulutuksia käynyt luova kierrättäjä. Työhistoriani on kirjava, aina synnytyssalista käsityöpuodin pitäjäksi. Vapaa-ajalla minut löytää usein kirpparilta tai ompelukoneen äärestä. TAIDAssa toimin nuorten yksilöohjaajana ja pysähdyn miettimään nuoren kanssa: Hei, mitä sinulle kuuluu?


Tiina Pitkänen

yksilöohjaaja (maahanmuuttajat) – mentor (immigrants)

Tieni on kulkenut matkailupalvelujen tuottajasta sosionomiksi (AMK) ja löytyypä minulta lastentarhanopettajan kelpoisuuskin. TAIDA:ssa toimin yksilöohjaajana maahanmuuttajille. Työni keskittyy kotoutumisen tukemiseen, josta minulla on kokemusta toimittuani vastaavana ohjaajana tuetussa asumisessa turvapaikan saaneille nuorille. Ota yhteyttä, niin katsotaan millä tavalla voisin auttaa sinua.