Kesäkeidas Vuoden hyvinvointiteko 2020 -finalistina

Kesäkeidas-yhteistyöprojekti voitti Vuoden hyvinvointiteko 2020 -tunnustuksen Pohjois-Pohjanmaan Liiton järjestämässä kilpailussa. Voittaja äänestettiin Pohjois-Pohjanmaan Hyvinvointifoorumissa 13.10.2020.

Kilpailuesitys katsottavissa täällä (Sway)

Projektin järjestivät Kuusamon pääkirjasto, LUONNOLLISESTI – valmennusmalli tuo Green Care – menetelmät osaksi sosiaalista kuntoutusta -hanke, Päiväkoti Ullakaisa, Luontopäiväkoti Otso, TAIDA! – Luovat menetelmät maahanmuuttajien ja nuorten elämänpolulla -hanke, Kuusamon 4H-yhdistys ry ja Nuorten työpaja.

(Artikkeli päivitetty kisan tuloksella 19.10.2020.)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s