Projektit: Lempeä liike

Lempeässä liikkeessä tehtiin viisi viikkoa omatoimista harjoittelua Zoom-videoina annettavien ohjeiden ja yhteisen Whatsapp-ryhmän avulla. Ryhmä sai joka viikko maanantaisin kaksi Zoom-videota Whatsappin kautta. Harjoitukset tehtiin niiden avulla omassa rauhassa.

Osallistujien ja ohjaajien yhteinen Whatsapp-ryhmä kulki rinnalla kokemusten jakamista ja kysymyksiä varten.

Ryhmä päättyi yhteiseen etänä toteutettuun Juhlaan, johon ryhmäläiset osallistuivat yksin, mutta kuitenkin yhdessä. Erilaiset musiikit ja mielikuvaharjoitteet veivät osallistujat tunnelmasta toiseen ja erilaisiin tapoihin liikuttaa omaa kehoa. Tunnelmia myös maalattiin tai kirjoitettiin paperille.

Ohjaajana toimi Johanna Tornberg.

Teemat: Minä, kehoni ja tila, Kehoni ja liike, Kädet ja liike, Liike ja leikki, Liike ja musiikki, päätösjuhla.