Projektit: Yhteys

Yhteys on luova ryhmä, jossa yhdistyvät kirjoittaminen ja valokuvaus. Inspiraatiota haetaan myös eläinten luota Ruska Laukka –hevostilalla tai Kujalan porotilalla.

Kirjoittaminen ja valokuvaus kulkevat yhdessä, toisiaan tukien.

Lähestymme kirjoittamista ilolla ja avoimin mielin. Tarkoituksena on, että huomaamme, miten kirjoitetut sanat antavat paljon mahdollisuuksia. Sanat auttavat esimerkiksi tallentamaan hyvän olon tunteita, purkamaan pahaa mieltä tai luomaan kokonaisen oman tarinan.

Valokuva näyttää asioita, joita ei näe muulla tavalla. Valokuvan ei tarvitse kuvata näkyvää todellisuutta – osallistuja voi käyttää rekvisiittaa ja fiktiivistä maailmaa, kun kertoo kuvan avulla, kuka hän olet. Valokuvauksessa rakennamme kartan sisimpään, omakuvan, erilaisten harjoitusten avulla.

Omakuva ja teksti ovat yksi hieno kokonaisuus. Ohjaajat ovat Suvi Peltola ja Jonna Kalliomäki.

Valokuvat © TAIDA!