Mukana Sokran Osallisuuden palaset -prosessissa

Luonnollisesti-, TAIDA!- ja Parasta Etelä-Savoon -hankkeet ovat mukana Sokran Osallisuuden palaset -kokonaisuudessa

Sosiaalisen osallisuuden edistämisen koordinaatiohanke–Sokran (THL) ja hankkeiden yhteisessä Osallisuuden palaset -prosessissa nostetaan esiin hankkeissa kehitettyjä keinoja, joilla edistetään heikoimmassa asemassa olevien osallisuutta. Osallisuuden palaset auttavat suunnittelemaan, toteuttamaan ja arvioimaan osallisuuden edistämiseen tähtäävää toimintaa ympäri Suomea. Palasista muodostuu isompia osallisuuden edistämisen malleja.  

Taide-, kulttuuri- tai luontolähtöinen osallisuusverkosto on malli, jossa kootaan monialainen porukka tekemään yhdessä hyvää. Esimerkkeinä esitellään Luonnollisesti-hankkeen Kesäkeidas-yhteistyöprojekti, TAIDA!- ja Luonnollisesti-hankkeiden Luonto ja luovuus sotessa -pyöreä pöytä sekä Savon hankkeen luontokuvavalmennuksesta syntynyt luontokuvanäyttely. 

Sokra arvioi osallisuuden palaset yhdessä laadittujen kriteerien mukaisesti ja toteaa nyt luodusta mallista seuraavaa:  

”Hankkeiden tekemä verkostotyö tukee näkyvästi kaupunkilaisten osallisuutta ja hyvinvointia sekä vahvistaa kaupungin osallisuustyötä tukien strategian toteuttamista. Tätä yhteisöllistä kehittämistyötä kannattaa jatkaa ja yhdistää se entistä vahvemmin kaupungin osallisuus- ja hyvinvointijohtamiseen sekä -työhön.”  

Lue lisää uudesta Taide-, kulttuuri- tai luontolähtöinen osallisuusverkosto -mallista Innokylästä: 

https://innokyla.fi/fi/toimintamalli/taide-kulttuuri-tai-luontolahtoinen-osallisuusverkosto

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s